Äitenpäivän buffet
Ravintolassa on kaksi kattausta, ensimmäinen kattaus kello 11.30 – 13.30 ja toinen kello 14.30 – 16.30
Alkuruokia:
Klubin viiden sortin silli- ja silakkakimara
Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta
Katkarapusalaattia länsirannikon tapaan
Paahdettua, appelsiinin kera marinoitua kananpoikaa
Viljaporsasta ”rillettes”, Dijon- kastiketta
Paahdettuja tomaatteja, vuohenjuustoa ja rosmariinihunajaa
Grillattua kukkakaalia ja hernettä
Vihreää vihannessalaattia, suolapaahdettua saksanpähkinää ja vadelmavinegrette
Tillivoissa haudutettuja perunoita
Leipävalikoima ja voita
Pääruokia:
Terriiniä nieriästä ja kuhasta, korvasienikastiketta
Kevyesti savustettua häränfileetä Café de Paris- kastiketta
Varhaisperunaterriiniä ja parsa- vihannespaistosta
Jälkiruokia:
Suklaakakkua
Raparperi- mansikkakermakakkua
Limetti-juustokakkua
Valikoima pikkuleipiä ja makeisia
Tähtianiksella marinoitua tuoretta ananasta
Kahvi/tee
Hinta 54,50 €/ henkilö
(hinnasta ei myönnetä alennuksia)